Tämä on kai hyvä uutinen... Hemmetin hyvä että poliisi sai tämän liigan kiinni! Harmaa talous uhkaa koko yhteiskunnan taloutta, eikä kukaan täyspäinen kaipaa  mafiameininkiä Suomeen.

Ilta-Sanomat uutisoi:

Rakennusliiga uhkaili rankalla väkivallalla

1.10.2007 23:02

 Kovan luokan rikolliset ovat uineet syvälle pääkaupunkiseudun rakennusbisnekseen. Helsingin käräjäoikeus alkoi eilen käsitellä rakennusalan jättimäistä veropetosvyyhtiä, jossa on syytteessä tunnettujen rikollisjengien jäsenistöä.

Lähes sataa miestä ja naista syytetään mm. törkeistä vero- ja kirjanpitorikoksista, avunannoista ja rekisterimerkintärikoksista.

Käräjäoikeutta uhkaa tilapula, sillä jo eilisessä valmisteluistunnossa oikeustalon suurin istuntosali täyttyi, vaikka paikalla olivat vain syytettyjen juristit.

Syytteet on jaettu kolmeen kokonaisuuteen, jotka koskevat Job Group-, Bull Down Purkupalvelut- ja Rendex-nimisten yhtiöiden ympärille kietoutuneita rikosepäilyjä. Yhtiöiden kautta on pyöritetty mm. Helsingin vankilan ja Upinniemen varuskunta-alueen rakennusurakoita.

Syytekirjelmissä on laskettu, että tekaistujen kuittien ja pimeiden palkkojen avulla on aiheutettu verottajalle miljoonien eurojen vahingot.

Syyttäjien mukaan kyseessä on ollut järjestäytynyt rikollisorganisaatio, joka on harjoittanut kovaa sisäistä kuria. "Heikoiksi lenkeiksi" arvellut on pidetty ruodussa erittäin kovalla väkivallan uhalla.

Otteet ovat koventuneet asteittain, kun alamaailman kovat tekijät ovat ujuttautunut mukaan rakennusbisnekseen. Syytettyjen joukossa on mm. taposta 1990-luvulla tuomittu Helvetin enkeli, Bats-jengin jäseniä ja törkeitä ryöstöjä tehtailleen ns. Honda-liigan entinen päätekijä.

- Syytteestä on luettavissa, että vähän eri taustaa omaavaa porukkaa tuli mukaan, Job Group -osuutta ajava syyttäjä Tommi Hietanen sanoo.

Pääepäiltyjen omaisuutta on määrätty hukkaamiskieltoon tai vakuustakavarikkoon 1,5 miljoonan euron edestä.